Booker Tools - Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja

Prihvaćanje uvjeta

Ova web stranica, kao i njezine poddomene i popratni tiskani materijali (u daljnjem tekstu: web-mjesto) je u posjedu firme DIRECT BOOKER d.o.o. Vukovarska 9, 20000 DUBROVNIK, OIB: 60894893161, ID kod HR-AB-20-19010104589 (u daljnjem tekstu DIRECT BOOKER). Korištenjem ove stranice, tj. bilo koje usluge, proizvoda ili informacija sadržanih u njoj, prihvaćate ove odredbe i uvjete korištenja i druge obavijesti ovdje objavljene. Ako se ne slažete s gore navedenim obavezama servisa, nemojte ga koristiti.

Točnost i pouzdanost podataka

DIRECT BOOKER se obvezuje poduzeti sve potrebne mjere u vezi s pružanjem točnih i visokokvalitetnih informacija i ne odgovara u vezi netočnih informacija poslovnih partnera u vezi s njihovim promotivnim materijalima. Poslovni partner, tj. Davatelj određene usluge na web stranici, vlasnik je ili ovlašteni predstavnik vlasnika oglašenog objekta / turističke usluge i kao takav ima svu potrebnu dokumentaciju za poslovanje. Poslovni partner, tj. davatelj određene usluge na web mjestu, dužan je pružiti točne i istinite informacije o svojim uslugama i jamčiti njihovu sigurnost, kvalitetu i zakonitost. Za sve eventualne izmjene treba se odmah obavijestiti vlasnika web stranice.

Pravo isključivanja

Ako naknada za navedene usluge nije izvršena, ili ako je materijal koji šaljete u sukobu sa zakonom ili ako procjenjujemo da treće strane nanose bilo kakvu štetu, pridržavamo pravo ukloniti web mjesto li sadržaj sa web mjesta bez daljnjeg objašnjenja i bez ikakve obveze. U slučaju da korisnik web mjesta krši Uvjete poslovanja i tako na bilo koji način ošteti vlasnika web mjesta ili druge oglašivače, pridržavamo pravo ukloniti stranicu bez dodatnih objašnjenja i bez ikakve obaveze.

Izmjena Uvjeta poslovanja

Zadržavamo pravo izmijeniti Uvjete poslovanja kao i ostale uvjete bez prethodne najave ili obavijesti, a sve u svrhu kako bismo povećali kvalitetu web mjesta https://www.booker-tools.com.

Za sve informacije u vezi ovih Uvjeta poslovanja, molimo Vas da nas kontaktirate na slijedeći email: info@booker-tools.com ili na adresu:

DIRECT BOOKER d.o.o., putnička agencija
Vukovarska 9,
20000 Dubrovnik,
Croatia
OIB: 60894893161
ID kod: HR-AB-20-19010104589
Tel: +385 (0) 20 638 194
Fax: +385 (0) 20 638 197
Email: info@booker-tools.com